“Sarnámi Kwartet” – is een educatief kwartetspel dat perfect aansluit op het avontuurlijke kinderboek Lukká – Cori. Met dit spel kunnen kinderen, maar ook volwassenen, op een speelse en interactieve manier hun woordenschat vergroten en de prachtige Sarnámi taal leren.

Inhoud Het spel bevat 44 kleurrijke kaarten met 11 verschillende thema’s, zoals familie, lichaam, dieren, groenten, vervoermiddelen en nog veel meer.

Familiespel
Het moedigt kinderen aan om samen met (groot)ouders, zoals opa en oma, te spelen en te leren. Omdat zij met de taal zijn opgegroeid, kunnen ze waardevolle begeleiding bieden en de betekenis en uitspraak van de woordjes verder verduidelijken. Het is dus ook een prachtig middel om de band tussen generaties te versterken en de rijkdom van onze taal en cultuur door te geven.

De makers
“Lukká – Cori” is een bijzondere samenwerking tussen Sarnámi Bol en Naz Studio en wordt uitgebracht ter gelegenheid van 150 jaar Hindostaanse immigratie. Het is bedoeld om de jongste generatie kennis te laten maken met de taal van onze voorouders.

Bestel hier ons kwartet
excl. €4,95 verzendkosten

Productspecificatie:

 • Naam: Sarnámi kwartet
 • 44 kleurrijke kaarten
 • Afmeting: 11 x 7,5 cm
 • Doos met afneembaar deksel
 • Thema’s: Kleuren, Familie, Gezicht, Dieren en meer
 • Kennismaken met eerste Sarnámi woordjes
 • Ideaal voor het vergroten van de woordenschat
 • Speels en interactief leerproces
 • Aanvulling op het kinderboek Lukká – Cori
 • Geschikt vanaf leeftijd 6 jaar en ouder
 • Gebruik de kaarten als flashcards voor peuters en kleuters